Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Z pozwoleniem to nie wiem, ja dalej czekam na nr personalny i pozwolenie na pobyt - jeszcze 2 miesiace im zostaly, teraz odpisali ze tydzien temu wyslali wniosek o zmiane przepisow... (podobno na nasza korzysc).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
tysia gratulacje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ale śliczna ta Wasza Zuzia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga to może to jest cisza przed "burza" heh cierpliwości ja Ci zazdroszcze że juz wnet będziesz miała wszystko za sobą i będziesz sie cieszyć maleństwem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,moze i tak w sumie to nie znam ani dnia ani godziny ale pamietam jak mi sie dluzyl czas jak bylam w polowie. Potem pamietam 30 tydzien,dalej to myslalam,zeby tylko do 36 a teraz 39 sie zrobil Kasia,ale skarpetki kocham tate musza byc obowiazkowo moj mezus tez takie kupil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny a mam takie pytanie czy za wizyty u połoznej sie płaci??? bo mi taka znajoma norweżka poleciła połozną która mieszka w okolicy a ja jeszce nie miałam takiej wizyty i nie chce tylko chodzić do lekarza bo on to nic nie wie;P hi i tez myslałam że to lekarz przydziela jakąś połozną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marzenie,nie placi sie. Ale do poloznej chodzi sie do helsestasjon. Musisz isc do swojej i tam umowic sie z polozna. Tzn,tak u mnie jest. Jak poszlam do fastlege na pierwsza wizyte,to dala mi numer telefonu i adres helsestasjon. I powiedziala,ze tam mam sie umowic z polozna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No tak mi ta znajoma tłumaczyła że w przychodni w mojej okolicy przyjmuje to myśle że jakoś to bedzie ale właśnie jak byłam u lekarza to mi żadnych namiarów nie dał i bedzie gorzej jak bede słono płacic za te wizyty hehehhe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,wystarczy,ze pojdziesz do swojej przychodni,gdzie przyjmuje Twoj lekarz i zapytasz gdzie jest helsestasjon. Nawet na recepcji. I tam Ci udziela tej informacji. Po za tym mozesz sobie sprawdzic w internecie gdzie masz najblizsza helsestasjon. Wystarczy wpisac w google dzielnice w jakiej mieszkasz i nazwe helsestsjon. Pokaze Ci wszystkie najblizsze adresy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok